Wonen in nieuwbouwproject de Grote Boel

Grote Boel in Nijmegen-Oosterhout

Aan het einde van Grote Boel, in aansluiting op de Simone de Beauvoirstraat, komen aan weerszijden in totaal 22 nieuwbouw woningen. Een rijtje heeft de tuin op het oosten, de andere rijtjes een tuin op het westen. Auto’s kunnen vóór de woning in de openbare ruimte worden geparkeerd. De woningen variëren in grootte van 118 tot 140 m². De kavels variëren in grootte van 121 tot 199 m².

Max Velthuishof

Aan beide zijden van de Max Velthuishof komen twee rijen met woningen. Zes nieuwbouw woningen met een tuin op het zuiden en zeven woningen met een tuin op het noorden. De Max Velthuishof is een autoluw straatje. Parkeren kan nabij de woningen in de openbare ruimte. De woningen variëren in grootte van 118 tot 123 m². De kavelgroottes variëren in grootte van 122 tot 205 m².

Beauvoirhof

De Beauvoirhof (adres Simone de Beavoirstraat) is fraai gelegen aan een parkachtig hof. Hier komen aan weerszijden in totaal drie rijen met in totaal 16 nieuwbouw woningen. Twee vijfkappers met een tuin op het noordwesten en een zeskapper met een tuin op het oosten. De tuinen op het noordwesten grenzen aan de tuin van een nabijgelegen landhuis. Auto’s kunnen vóór de woning in de openbare ruimte worden geparkeerd. De woningen variëren in grootte van 123 tot 135 m². De kavels variëren in grootte van 128 tot 231 m².

Brink

Fraai gelegen aan een groene Brink (Adres Simone de Beavoirstraat en Grote Boel) in Nijmegen-Oosterhout komen in totaal twee rijen met in totaal 11 nieuwbouw woningen. Een rij met zes woningen met een tuin op het westen en één rij met vijf woningen met een tuin op het zuidwesten. Auto’s kunnen vóór de huizen in de openbare ruimte worden geparkeerd. De woningen variëren in grootte van 136 tot 161 m². De kavels variëren in grootte van 138 tot 213 m².

Laan

Fraai gelegen aan de Simone de Beauvoirstraat komen zes nieuwbouw woningen met een tuin op het zuidwesten. Auto’s kunnen vóór de woning in de openbare ruimte worden geparkeerd. De woningen variëren in grootte van 127 tot 146 m². De kavels variëren in grootte van 145 tot 204 m².

Contact

Stefien Eijssen
Verhuurmanager
0622603918

Wat komt er op mij af?

Wie doet wat?

Voordelen van nieuwbouw

Woonmodule